Om oss

Om företaget

Företaget grundades i tanken att svaren som man oftast får när man försöker köpa en produkt är väldigt svepande och väldigt intetsägande. 
PC & HiFi Örebro vill ge dig bra kunskap om de produkterna som finns och som är relevant för just dig som konsument.
Till exempel information om vad som finns inuti datorn du vill köpa - och med tanke på dina behov är det den rätta datorn för dig?
 
Detsamma gäller för hemmabiosystem som lätt handlas in endast på grund av det höga wattalet. TV-apparater säljs oftast med endast upplösning som säljpunkt eller de överrepresenterade färginställning som visas utav demoskivor eller butiksinställningar.
Vi hoppas kunna hjälpa dig som kund att hitta prisvärda produkter och lösningar som du känner dig nöjd med, vi är ej partiska till ett enda märke eller det stället du väljer att handla på, vad som är viktigt är att du blir nöjd med din produkt, och att den produkten kan prestera för att hjälpa dig med dina behov.
Vi är godkända för F-skatt.

 

Om mig

Oskar heter jag och jag har haft datorer/datorspelande som hobby i cirka 20 år, Jag började med Wolfenstein 3D och Doom 1 & 2, Settlers 2 och Commander Keen.
Jag byggde min första dator när jag var 15 år har och har sedan dess byggt datorer eller hjälpt släkt och vänner med datorer. Sista året i gymnasiet jobbade jag extra i en datorbutik och har nu äntligen startat mitt eget företag 2019.
Jag gillar datorer och hårdvara, Jag har alltid blivit lite extra glad när jag köpt en ny switch till hemmet, nätverket eller tillverkat egna nätverkskablar, men en nybyggd dator som startar för första gången och veta att den kommer att fungera i många år framöver - det är riktigt fint!
Jag är serviceinriktad och vill ditt bästa som konsument, bistår dig med support och konsultering.

Jag rekommenderar aldrig en produkt om jag inte tror att det är viktigt för just ditt ändamål eller om du inte behöver det alls, och speciellt inte om den är otillräcklig.
Kommunikation mellan mig och dig som kund är viktigast. Kommer du på något eller har en fundering så pratar vi såklart igenom det och resonerar kring lösningen.
Kul att du läst lite om mig och jag hoppas höra ifrån dig snart för att kunna lösa dina "hemelektronikbekymmer".